Guns N’ War: Αναβάθμιση

Από σήμερα όλα τα άρθρα στην κατηγορία πυροβόλων όπλων θα έχουν μια καινούργια προσθήκη προκειμένου να διευκολυνθεί η αναζήτηση άλλων άρθρων που εσείς ψάχνετε. Έτσι λοιπόν, όταν σε ένα άρθρο γίνεται αναφορά σε κάποιο όπλο για το οποίο έχει δημοσιευτεί (ή πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα) θα υπάρχει ένας αστερίσκος (*), ο οποίος θα σας οδηγήσει στο άρθρο αυτού του όπλου σε μια νέα καρτέλα.

Για παράδειγμα εαν στο άρθρο του MP40 γίει αναφορά στο StG44 (ή MP44 ή MP43), τότε αυτή η ονομασία του όπλου θα συνοδεύεται από τον αστερίσκο που μπορεί να σας οδηγήσει στο StG44, χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε το άρθρο του MP40.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δείτε για ποια όπλα έχουμε γράψει και να διαβάσετε τα άρθρα μας: 1) Μέσω των πέντε κατηγοριών που εμφανίζονται στην καρτέλα Πυροβόλα όπλα και 2) Μέσω της μπάρας αναζήτησης στην βοηθητική στήλη που βρίσκεται στην δεξιά μεριά της ιστοσελίδας μας.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτήν την προσθήκε χρήσιμη και να συνεχίσετε να μας επισκέπτεστε. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Σχολιάστε