Guns N’ War 2.0

Guns N' War 2.0 Το Guns N’ War άλλαξε! Θέλουμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερης ποιότητας άρθρα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να διευκολύνουμε την αναζήτηση αυτών των άρθρων και να βελτιώσουμε την εμφάνιση της ιστοσελίσας μας. Έτσι, λοιπόν, προέκυψε το Guns N’ War 2.0. Διαβάστε για τις βελτιώσεις που έγιναν:

Επανασχεδιάσαμε ολόκληρη την ιστοσελίδα. Αλλάξαμε το φόντο της σελίδας και κάναμε μερικές ακόμη, λιγότερο εμφανείς αλλαγές με στόχο την βελτίωση της εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Τώρα, το Guns N’ War είναι μοναδικό στον σχεδιασμό, ενώ ο πιο φωτεινός σχεδιασμός διευκολύναι την ανάγνωση των άρθρων.

Προσθέσαμε εικόνες στην αρχική σελίδα. Τώρα πια, τα άρθρα ενημέρωσης συνοδεύονται από μικρές εικόνες οι οποίες συχνά μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποιο άρθρο. Παράλληλα, διευκολύνουν την αναζήτηση άρθρων, αφού διευκολύνεται η περιήγησή σας στην αρχική σελίδα.*

Αυξήσαμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας. Με διάφορες τεχνικές καταφέραμε να αυξήσουμε την ταχύτητα της ιστοσελίδας μας για να γίνει πιο ευχάριστη η παραμονή σας εδώ.

Αναβαθμίσαμε την βοηθητική στήλη. Σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας μας υπάρχει η μια βοηθητική στήλη, η οποία διευκολύνει την αναζήτηση άρθρων, ενώ μέσω αυτήν μπορείτε να γίνετε συνδρομητές. Βελτιώσαμε αυτήν την στήλη, κρατώντας μόνο τα εργαλεία τα οποία πραγματικά σας χρειάζονται.

Προσθέσαμε συνδέσμους προς τις υπόλοιπες σελίδες μας. Προσθέσαμε εικονίδια στο κάτω μέρος της σελίδας, τα οποία μπορείτε να εντοπίσετε από οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας μας. Αυτά, τα εικονίδια σας οδηγούν με ένα μόνο κλικ στις σελίδες μας στο Facebook, το Twitter, καθώς στην σελίδα RSS.*

Βελτιώσαμε τις σελίδες των πέντε κατηγοριών των πυροβόλων όπλων. Βελτιώσαμε τις πέντε υποσελίδες της σελίδας Πυροβόλα όπλα. Τώρα, αντί για την ονομασία των όπλων για τα οποία έχουμε γράψει, μπορείτε να βρείτε μια εικόνα του όπλου, καθώς και ορισμένες πληροφορίες. Έτσι, η αναζήτηση άρθρων είναι πιο έυκολη.

Διορθώσαμε τα άρθρα όπλων. Εντοπίσαμε τυπογραφικά λάθη σε ορισμένα άρθρα πυροβόλων όπλων και τα διορθώσαμε.

Και πολλά άλλα!

*Ορισμένες αλλαγές έγιναν πριν την ανακοίνωση αυτή μέσα στο πλαίσιο της ολικής αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s