Κανονισμοί

1) Απαγορεύεται η αντιγραφή οποιουδήποτε κειμένου ή φωτογραφικού και/ή ηχητικού υλικού αυτής της ιστοσελίδας χωρίς γραπτή άδεια από τον διαχειριστή. Η ιστοσελίδα αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και δεν θα θέλαμε να χρησιμοποιεί από άλλες ιστοσελίδες με στόχο το κέρδος.

2) Απαγορεύεται οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο προς αυτήν την ιστοσελίδα, την συγγραφική ομάδα, άλλα μέλη και οποιοδήποτε άτομο είτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα αυτή είτε όχι. Θέλουμε να σεβαστείτε, εμάς, το έργο μας, τα μέλη που μας υποστηρίζουν και φυσικά να δείχνετε σεβασμό στον κάθε άνθρωπο.

3) Απαγορεύεται η προώθηση ιστοσελίδας που δεν έχει υλικό που μπορεί να συνεισφέρει στην βελτίωση αυτής της σελίδας ή στην  διεξαγωγή συζήτησης. Θέλουμε να στηρίξουμε παρόμοιες σελίδες και να μας στηρίξουν και αυτές, αλλά δεν επιτρέπουμε την προώθηση ιστοσελίδων με θεματολογία που δεν ταιριάζει με αυτήν της ιστοσελίδας μας.

4) Απαγορεύεται η οποιαδήποτε παραβίαση των Όρων Χρήσης της WordPress, είτε ο χρήστης είναι μέλος είτε όχι. Ζητούμε από τους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας να σεβαστούν τους κανονισμούς της WordPress, χάρη στην οποία αυτή η ιστοσελίδα υπάρχει.

*18 Αυγούστου 2013: Συγγραφή των Κανονισμών.

Advertisements