Επικοινωνία

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας? Πριν στείλετε το μήνυμα σας, διαβάστε τις οδηγίες και διευκρινίσεις που ακολουθούν:

1) Δεχόμαστε μόνο μηνύματα που έχουν γραφτεί σε ελληνικά. Το μήνυμα που θα στείλετε θα πρέπει να είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα, γεγονός που σημαίνει ότι μηνύματα γραμμένα σε greeklish ή με κάποιον άλλο τρόπο λόγω ευκολίας θα αγνούνται.

2) Τα μηνύματα που αφορούν τα διαφημιστικά μηνύματα* θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη δομή. Εαν σας προσβάλει κάποια διαφήμιση που είδατε σε αυτήν την ιστοσελίδα ή είδατε κάποιο διαφημιστικό μήνυμα ακατάλληλο για ανηλίκους, τότε στείλτε μήνυμα με περιγραφή, αλλά και αντίγραφο της διαφήμισης αυτής ως απόδειξη.

3) Μην στέλνετε μηνύματα σχετικά με μελλοντικά μας σχέδια. Το τι άρθρα θα δημοσιευθούν στο μέλλον, καθώς και το τι θα αφορούν (πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, κτλ.) αποτελούν πληροφορίες που δεν μοιραζόμαστε με κανέναν. Τέτοια μηνύματα θα αγνοούνται.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας** και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, χρησιμοποιείστε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:


contact.gunsnwar@gmail.com

*Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των διαφημίσεων. Αποτελούν μέρος της συμφωνίας με την WordPress. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα των Κανονισμών και διαβάστε τους Όρους Χρήσης της WordPress.

**Προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε οπωσδήποτε 72 ώρες μέχρι να λάβετε απάντηση από εμάς. Παρακαλούμε να δείξετε υπομονή.

Advertisements